Training

Bent u op zoek naar een passende manier om uw organisatie of uw team te verbeteren, de communicatie te versterken of de sfeer en onderlinge samenwerking te bevorderen? Wij helpen en ondersteunen u graag hierbij. We hebben door onze jarenlange ervaring op het gebied van teambuilding, coaching en teamtraining de nodige expertise opgebouwd, welke we graag met u delen!

Wie zijn wij?

XL Coaching is evenals PicoPlan onderdeel van XL Adventure and Events, een gerenommeerde speler op het gebied van avontuurlijke, sportieve en uitdagende outdoor groepsactiviteiten. XL Adventure and Events heeft reeds 15 jaar ervaring in outdoor teambuilding voor zowel kleine als grote groepen. 

Bij XL Coaching gebruiken we deze ervaring op een andere manier. Hier zijn de diverse activiteiten niet het doel maar het middel om uw doel te bereiken. De focus ligt hier niet op de activiteit maar op de groep en hun leden. Dit betekent dat we in samenspraak met u een programma opstellen waarbij we uw wensen centraal stellen om zo tot het gewenste resultaat te komen. Hieronder treft u enkele voorbeelden:

  • U wilt de werking in uw team eens onder de loep nemen
  • U wilt de samenwerking verbeteren
  • U wilt eens nadenken over uw eigen organisatie op een verfrissende manier
  • U wilt de communicatie tussen personen, teams of afdelingen verbeteren
  • U wilt de sfeer verbeteren binnen uw bedrijf of team
  • U wilt elkaar beter leren kennen

Herkent u zich in bovenstaande en wilt u graag eens in gesprek met een van onze trainers?

Mailt u dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel ons via 033-4690667.

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor