Ik hou van Holland

Oer Hollandse quiz, een feest van herkenning!

Welk team kent de meeste BN-ers, kan het beste spellen of kan vertellen zonder ja, nee of euh te zeggen? De "Ik Hou Van Holland TV Show" is een bekend spelprogramma dat de kennis van de teams test door allerlei vragen over Nederlanders en bekende Nederlanders te stellen. Welk team beschikt over de beste geografische kennis, wie herkent de melodie?

In deze dinnergame strijden teams aan tafel tegen elkaar, door allerlei gekke, uitdagende opdrachten uit te voeren en aparte vragen te beantwoorden. Samenwerking is hier van groot belang zodat de teams elkaar op een creatieve en leuke manier kunnen verslaan. PicoPlan geeft een geheel eigen twist aan dit programma.

We spelen tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht. Desgewenst kan het spel ook voorafgaand aan het diner gespeeld worden. Leuk als uw gezelschap gekleed komt met een Hollands tintje.

Dit Hilarische spel maakt van uw personeelsfeest een groot succes!

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 175,- (1,5 uur spelen)
Extra personen € 17,50 per persoon 
Locatie: Mobiel, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Breda, Den Bosch, Den Haag, Zwolle, Rotterdam.
Geschikt voor binnen
Duur programma: 1,5 uur

Het is ook mogelijk om tussen de gangen door te spelen. De speeltijd bedraagt dan 3 uur en de kosten € 24,50 p.p. o.b.v. minimaal 10 deelnemers

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Het diner en de drankjes zijn niet inbegrepen
We kunnen op vele locaties spelen als er genoeg ruimte is
Spelen we in een restaurant dan is een aparte ruimte vereist
U mag zelf een locatie kiezen, maar we helpen u ook graag!
Exclusief reiskosten buiten Amersfoort.

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.of bel 033-4451533
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. 

 

      

 

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor