Pubquiz

Het leukste teamuitje in de pub!

Hoe goed is jullie algemene ontwikkeling? Hoe zit het met jullie kennis van sport, politiek, muziek, geschiedenis, literatuur, topografie of actiefilms?

Wij stellen de vragen en jullie mogen op zoek naar de juiste antwoorden. Welk team heeft aan het eind de meeste punten verdiend? Daarom moet er vooraf goed nagedacht worden over een slimme teamsamenstelling.  Is de kennis een beetje slim verdeeld binnen de teams? Elk team mag een keer de Joker inzetten voor extra punten.  En om ervoor te zorgen dat het lekker dynamisch wordt, doen we er ook nog een aantal spelletjes bij.

Al met al een anderhalf uur durend programma met veel verschillende elementen, gezellige competitie en een leuk prijsje voor het winnende team. Het programma leent zich uitstekend voor een bedrijfsfeest of vriendenuitje in de kroeg.

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 185,- (1,5 uur spelen)
Extra personen € 18,50 per persoon 
Locatie: Mobiel, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Breda, Den Bosch, Den Haag, Zwolle, Rotterdam.
Geschikt voor binnen
Duur programma: 1,5 uur

Het is ook mogelijk om tussen de gangen door te spelen. De speeltijd bedraagt dan 3 uur en de kosten € 24,50 p.p. o.b.v. minimaal 10 deelnemers

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Het diner en de drankjes zijn niet inbegrepen
We kunnen op vele locaties spelen als er genoeg ruimte is
Spelen we in een restaurant dan is een aparte ruimte vereist
U mag zelf een locatie kiezen, maar we helpen u ook graag!
Exclusief reiskosten buiten Amersfoort

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.of bel 033-4451533
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. 

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor