Escape room II 'schoolkamp'

Ga mee op Schoolkamp!

Voor kinderen vanaf 9 jaar is deze nieuwe escape room wederom spannend en uitdagend! Het thema van deze kamer is 'Schoolkamp"

In de Escape Room zijn een heleboel puzzels en vreemde opdrachten die eerst opgelost en uitgevoerd moeten worden. Daarna kunnen sloten geopend worden en komt er een nieuwe uitdaging naar voren. Totdat de laatste opdracht ook gedaan is en de ‘vluchtweg’ gevonden is. Tot het laatste moment blijft het spannend of alles wel op tijd lukt.

Eindelijk, jullie gaan op kamp. Jullie kamperen midden in de natuur op een mooie camping.

Je hebt je tent lekker dichtbij het speelveld gezet, je slaapzak is lekker warm en je zaklamp doet het heel goed. Natuurlijk hoop je dat er vanavond een kampvuur komt en misschien gaan jullie vannacht nog wel een spel doen in het bos. Jullie hebben er ontzettend veel zin in.

Maar op de camping is er toch wel iets raars aan de hand, de baas van de camping is heel grappig, maar is ook een beetje zenuwachtig. Maar waarom eigenlijk? Het komt vast goed..

De Escape Room is een fantastische manier om een verjaardagsfeestje te vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. Er is altijd een begeleider aanwezig om de kinderen te helpen als het nodig is, maar we verwachten ook dat de ouders mee kijken in de Escape Room (en dat is heel leuk om te doen!).

Natuurlijk kunnen we ook lekkere taart en limonade serveren!

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 kinderen € 110,-
Extra personen in overleg € 11,- p.p.
Eten en drinken tijdens je feestje
Locatie: Amersfoort, Chromiumweg 7
Duur programma: 1 uur
Bij meer dan 10 deelnemers graag even overleg ivm de ruimte.

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 kinderen maar basistarief blijft gelden
Tenminste eén volwassen begeleider aanwezig in de escape room
Eigen consumpties zijn niet toegestaan
Ouder(s)/begeleider(s) mogen gratis mee naar binnen

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

      

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor