Schoolchallenge

Daar sta je dan in een mooi bosgebied samen met je klasgenootjes. Je hebt er erg naar uitgekeken en nu is het zover. Klaar voor de challenge wat gaat er gebeuren....?

In kleinere teams ga je diverse challenge opdrachten vervullen waarbij slimheid, alertheid en handigheid een grote rol spelen! Maar niets komt je aanwaaien jullie gaan dit samen doen! We starten met een gps Treasurehunt waarbij door het herkennen van foto's tijdens de tocht coördinaten kunnen worden verzameld die leiden tot de schat, vervolgens gaan we ons uitleven met hindernissen en opdrachten. Hierbij komt snelheid en handigheid goed van pas. Vele hindernissen ga je overwinnen met hulp van je teamgenoten natuurlijk en ondertussen moet je alert zijn op de prestaties van de andere teams. Tenslotte gaan we zelf onze broodjes bakken. Welverdiend na zo'n inspannende challenge!

We moeten zuinig zijn op onze natuur. Maar daarvoor heb je ook wat kennis nodig over de dieren en de planten om je heen. Wie weet er het meest van de natuur en wie kan er goed meten? Speel de uitdaging en kom er achter...

De teams gaan met gps een route afleggen door het mooie gebied onder begeleiding van een leerkracht of ouder en onderweg komen de groepjes diverse opdrachten tegen die alleen raakvlak hebben met de natuur en het milieu. Hoe meet je eigenlijk een boom op en hoe kun je waterzuiveren? Deze en nog vele andere leerzame opdrachten zijn verwerkt in dit programma.

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief op aanvraag (afhankelijk van locatie, aantal leerlingen en inzetbaarheid leerkrachten)
Locatie: Amersfoort (andere locaties zijn in overleg) 
Duur programma: 2 uur, dagdeel of dagvullend

 

Spelregels

Buitensport verzekering a € 1,- p.p. verplicht
Leraren/begeleiders aanwezig tijdens het gehele programma
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen!
Eigen consumpties zijn niet toegestaan
Wat doen we bij slecht weer?

 

Offerte

Onze kinderfeestjes vinden plaats op woensdagmiddag en zaterdag op vaste locaties. Overige dagen zijn alleen te boeken tegen betaling van een meerprijs van € 50,-. Andere locaties zijn op aanvraag. Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

      

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor