Constructie Challenge

In dit programma gaan we sleutelen met het team!

In kleine groepen gaan we aan de slag met hout, bouten en schroeven en maken we de mooiste creaties. Wei heeft er vroeger niet met Meccano gespeeld?

Welk team slaagt er in de beste, de mooiste of de origineelste constructie te fabriceren? De te maken constructies variëren van kraanwagen tot racewagen. Tijdens deze stoere opdracht wordt er niet allen met het team gesleuteld maar ook aan het team, want de bouwopdrachten leiden onherroepelijk tot verbroedering in je team. Collega’s laten zich natuurlijk van hun beste kant zien tijdens deze uitdaging en zullen elkaar hiermee versteld doen staan. Samenwerking, een beetje inzicht, creativiteit, doorzettingsvermogen, kracht en inspanning alles komt aan bod.

Ook erg leuk om tijdens een familiedag te spelen of een vrijgezellenfeest

Prijs, locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 295,-
Extra personen € 29,50 per persoon
Locatie: Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Den Bosch, Breda, Antwerpen, Sprimont, Luik (andere locaties zijn in overleg) 
Geschikt voor buiten en binnen
Duur programma: 2 uur

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Eigen consumpties zijn niet toegestaan
Prijs excl. reiskosten buiten Amersfoort

 

Offerte

Deze activiteit is goed te combineren met onze andere teambuilding onderdelen.
Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden. Vraag uw offerte aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.of bel 033-4451533.
Andere locaties zijn op aanvraag.Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. 

 

          

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor