Crazy Bingo

Knotsgekke stadsbingo met leuke opdrachten! Speel deze originele bingo buiten in de stad!

De deelnemers krijgen een lange lijst met genummerde knotsgekke, gedurfde en ludieke opdrachten.

De teams krijgen een bingo kaartje en moeten uiteindelijk zo veel mogelijk nummers afstrepen. U mag een nummer pas afstrepen als de opdracht op de gevoelige plaat is gezet! Hoeveel rijen krijgen jullie weggestreept door opdrachten te doen en te fotograferen? Lukt het de teams om een volle kaart te krijgen?
Elk team begint met het cijfer dat midden op het kaartje staat. Als ze de eerste opdracht klaar hebben, bellen ze met de bingo quizmaster in de stad. De quizmaster geeft een aanwijzing voor de volgende opdracht. De Quizmaster bekijkt de resultaten en zal de winnaars gepast in het zonnetje zetten!

Dit uitje is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. De ultieme kans om elkaar eens op een andere manier te leren kennen, ongedwongen en vol humor.

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 195,-
Extra personen € 19,50 per persoon 
Locatie: Amersfoort, Amersfoort Bergkwartier, Antwerpen, Breda, Delft, Den Bosch, Deventer, Gorinchem, Harderwijk, Meppel, Naarden, Nijmegen, Spakenburg, Utrecht of Zwolle, andere locaties op aanvraag
Geschikt voor buiten
Duur programma: 2 uur
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek comfortabele kleding en wandel schoenen aan, geen slippers of open schoenen.
Wilt u dit spel op een eigen locatie spelen, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u.
Prijs is inclusief begeleiding en spel maar exclusief eventuele catering en reiskosten

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

      

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor