Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is al jaren een hit op de TV. Wij bieden u de mogelijkheid om nu zelf deel te nemen aan een van onze Expeditie varianten.

Wij hebben een aantal varianten voor u samen gesteld met ieder weer zijn eigen mogelijkheden en onderdelen.

Na een intensieve dag, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepalen de deelnemende teams door middel van een eilandraad samen wie de expeditie het best heeft doorstaan. Door middel van stembriefjes kunnen de teams elkaar bonuspunten geven of elimineren. Ook fair play is dus van belang voor een goed resultaat. 

Alle varianten vinden buiten plaats, immers een expeditielid strijd onder alle weersomstandigheden. Bij iedere variant volgt een omschrijving van de locatie die we gebruiken.

Bush variant
Beach variant
Farm variant
Zoo variant
City variant
Kids variant

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief afhankelijk van de gekozen spelvariant ( zie hierboven)
Extra personen op aanvraag
Locatie: Amersfoort, andere locaties in overleg
Geschikt voor buiten
Duur programma: 1 dag deel
Extra's: Bij alle varianten zijn er diverse extra's mogelijk. Zo kunnen wij de teams voorzien van shirt met logo in de teamkleuren. Hieronder vind je de verschillende varianten van Expeditie Robinson. Klik op de logo's!

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Buitensportverzekering € 1,- per persoon verplicht
Trek sportieve kleding en sport schoenen aan, geen slippers of open schoenen.
Wilt u dit programma op een eigen locatie spelen, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om op uw locatie dit spel te spelen.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. 

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor