De Buit

Ben jij er op tijd?

Dit interactieve programma begint al een week voor tijd. Jullie ontvangen een wel heel bijzondere mail van een duister figuur Bertus B. genaamd. Opvallend hoeveel details hij weet van de deelnemers..
De mail is natuurlijk niet zomaar, maar is bedoeld om handlangers te ronselen. Bertus heeft namelijk zijn oog laten vallen op een grote buit. Deze buit is verstopt op een geheime locatie die jullie kunnen lokaliseren. Aan jullie de taak om alle opdrachten variërend van bouwen, proeven, zoeken, internetopdrachten of GPS tot een goed einde te brengen.

Middels een app op je eigen mobiele telefoon ( 1 per groep) houd je contact met deze brute man. Slagen jullie erin de locatie te vinden en de code te kraken? 

We spelen ‘De Buit’ in verschillende steden. Per stad verschillen de mogelijkheden. Dit kunnen o.a. torens, bossen, parken, pondjes, bierproeven, musea, internetcafés en archieven zijn. Hoe dan ook gaan we niet voorbij aan de pracht en kracht van een stad. Zo heeft elke buit zijn eigen tintje!

  

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief Amersfoort voor 10 personen € 275,-
Extra personen Amersfoort € 27,50,- per persoon 
Prijzen van andere steden op aanvraag
Locatie: Amersfoort, Breda, Delft, Deventer, Gorinchem, Den Bosch, Zwolle, Utrecht of Harderwijk, andere steden op aanvraag
Geschikt voor buiten
Duur programma: afhankelijk van de gekozen locatie
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek comfortabele kleding en wandel schoenen aan
Prijs is inclusief spel en begeleiding en exclusief eventuele catering kosten

Prijs is exclusief reiskosten buiten Amersfoort 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. 

      

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor