Smartphone Challenge

Laat je leiden door je telefoon en ga de uitdaging aan!

Het interactieve spel "de smartphone challenge" is zeer geschikt als competitief uitje. Je neemt het namelijk in meerdere teams tegen elkaar op. De strijd gaat om het verdienen van de meeste punten binnen een vooraf vastgestelde tijd. Elk team heeft een teamleider met een app op zijn/haar telefoon, deze app zal verschillende locaties weergeven. Op elke locatie is informatie te vinden of een opdracht te voltooien. De opdrachten verschillen van algemene kennis vragen tot bijvoorbeeld het openen van een interactieve kluis. Maak de juiste beslissingen, kies de slimste tactiek en verdien zo veel mogelijk punten voor je team. Het team met de meeste punten wordt in het zonnetje gezet!

TIP: Geef het spel een persoonlijk tintje door vragen over je bedrijf, collega's, vrienden, de vrijgezel of familie toe te voegen.

Erg leuk voor een bedrijfsuitje, familiedag of een vriendenuitje

Prijs, locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen: € 220,-
Extra personen: € 22,- per persoon 
Locatie: Amersfoort, Amersfoort Bergkwartier, Antwerpen *, Breda, Delft, Den Bosch, Deventer, Gorinchem, Harderwijk, Maastricht *,  Meppel, Naarden, Nijmegen, Spakenburg, Utrecht of Zwolle, andere locaties op aanvraag
Geschikt voor buiten
Duur programma: 2 uur
Talen: Engels en Nederlands
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar het basistarief blijft gelden.
Trek comfortabele kleding en wandelschoenen aan, geen slippers of open schoenen.
Wilt u dit spel op een eigen locatie spelen, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u.
Prijs is inclusief begeleiding en spel maar exclusief eventuele catering en reiskosten. U dient zelf over 1 smartphone per team te beschikken. 
Voor sommige locaties geldt een minimum aantal van 25 deelnemers *

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten, informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

     

 

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor