Cluedo

Ontmasker de daders en ontrafel het mysterie

Er is een criminele bende actief in de stad. Elk lid van deze bende heeft iets op zijn of haar geweten. Speur door de stad en los het mysterie op.
In de stad zijn vragen te beantwoorden en deze vragen leveren aanwijzingen op die te maken hebben met de criminele acties. Door logisch na te denken en handig te navigeren door de stad moet het lukken om de bende te ontmaskeren en aan te geven wie nou wat heeft gedaan.

Naast het oplossen van een criminele puzzel is Levend Cluedo een leuke manier om de stad van een andere kant te leren kennen.

 

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief Amersfoort voor 10 personen € 185,-
Extra personen Amersfoort € 18,50,- per persoon 
Prijzen van andere steden op aanvraag
Locatie: Amersfoort, Amersfoort Bergkwartier, Antwerpen, Breda, Delft, Den Bosch, Deventer, Gorinchem, Harderwijk, Meppel, Naarden, Spakenburg, Utrecht en Zwolle
Geschikt voor buiten
Duur programma: ca 2 uur
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek comfortabele kleding en wandel schoenen aan, geen slippers of open schoenen
Prijs is inclusief spel en begeleiding en exclusief eventuele catering kosten
Prijs is exclusief reiskosten buiten Amersfoort

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 033-4451533.
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

      

 

 

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor