Levend kruiswoord

Voor de puzzelaars die ook hun benen willen gebruiken

Ons kruiswoordpuzzel kent wél lege vakjes waar letters ingevuld moeten worden, maar onze kruiswoordpuzzel  kent géén omschrijvingen. Toch kunt u er achter komen waar alle letters van het alfabet ingevuld moeten worden. 

Leer Amersfoort ‘letterlijk’ kennen door met GPS de stad in te gaan, de mooiste plekjes van de stad te ontdekken en tegelijkertijd op een leuke manier uw puzzel te maken. En natuurlijk de onderlinge uitdaging: welk team heeft de puzzel als eerste klaar?

De letters verdient u door met GPS de stad te verkennen en vragen te beantwoorden. Elk goed antwoord levert letters op.  Hoe meer letters u verzameld heeft, hoe makkelijker het wordt om de puzzel in te vullen.

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief Amersfoort voor 10 personen € 175,-
Extra personen Amersfoort € 17,50,- per persoon 
Prijzen van andere steden op aanvraag
Locatie: Amersfoort, Amersfoort Bergkwartier, Antwerpen, Breda, Delft, Den Bosch, Deventer, Gorinchem, Harderwijk, Meppel, Naarden, Spakenburg, Utrecht en Zwolle
Geschikt voor buiten
Duur programma: ca 2 uur
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek comfortabele kleding en wandel schoenen aan, geen slippers of open schoenen
Prijs is inclusief spel en begeleiding en exclusief eventuele catering kosten
Prijs is exclusief reiskosten buiten Amersfoort

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 033-4451533.
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

      

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor